Spring naar inhoud

Welke lekkere man wil heerlijk genieten met de 43 jarige rondborstige Man00kie uit Antwerpen.

Geen idee hoe lang een mens verkering kan hebben, maar ik heb het 13 jaar volgehouden. Het was echt een stilstaande relatie en elke keer als ik op meer hoopte kwam er niets. Uiteindelijk kon ik daar echt niet meer tegen en heb ik het uitgemaakt. Nu vrijgezellig en waar ik ontzettend naar verlang is gewoon even genieten met een man zonder dat er verder wat achter zit. Jij weet wel hoe een vrouw te laten genieten. Jij weet precies hoe dat aan te pakken en hoe dat heel fijn te maken. Geen moeilijk gedoe, geen gezeur, gewoon puur genieten. Oh 1 dingetje het zou fijn zijn als jij verder kijkt dan mij borsten. Ik weet die zijn lekker, maar wat ik tussen mijn dijen heb is nog lekkerder!

Man00kie,

8 gedachten over “Welke lekkere man wil heerlijk genieten met de 43 jarige rondborstige Man00kie uit Antwerpen.

  1. Kris

    Je ziet er lekker en leuk uit ben naar iemand op zoek om de lusten te delen meermaals per week per dag een fwb dus

Reacties zijn gesloten.