Spring naar inhoud

Het poesje van de 30 jarige vuurhete GeilePoes uit Oost-Vlaanderen zoekt een lekker snoepje.

Mijn poesje is een beetje chagrijnig...ze krijgt geen lekkere snoepjes weer en dat is natuurlijk helemaal niet zo leuk. Ze voelt ook een beetje droog aan en heeft vocht nodig...misschien kun jij hier wat aan doen? Is toch zielig vind je ook niet..kom jij mijn poesje weer blij maken? Jij mag me vertellen hoe je dat wil gaan doen...Heb jij geen problemen met een behaarde poes? Praat je lekkere dingen tegen een vrouw wanneer je haar lekker aan het verwennen bent met je tong en vingers...en hou je van verschillende standjes te doen en uit te proberen? Dan mag je wel een berichtje sturen hoor...hoop dat mijn poes weer lekker snel gaat spinnen.

GeilePoes870522,

3 gedachten over “Het poesje van de 30 jarige vuurhete GeilePoes uit Oost-Vlaanderen zoekt een lekker snoepje.

Reacties zijn gesloten.