Spring naar inhoud

Welke dominante man wil vurige rollenspelletjes spelen met het 27 jarige lekkere subje Carlijnkinky uit Vlaams-Brabant.

Hallo mannen, als ik het letterlijk bekijk zou ik een MEESTER zoeken. Toch er zijn ook mannen die het leuk vinden om BDSM te beoefenen van tijd tot tijd, maar zich geen meester noemen. Ik wil dus heel graag bondage mee gaan maken en de onderdanige kant van mijzelf een goede kans geven. Jij bent een Dominant die de BDSM beoefent en de nadruk ligt bij jou op bondage en lust. Je zoekt nog een subje om regelmatig mee te spelen. Een spel duurt wel ook de nacht, want korte spelletjes vind ik persoonlijk niks.

Carlijnkinky,

2 gedachten over “Welke dominante man wil vurige rollenspelletjes spelen met het 27 jarige lekkere subje Carlijnkinky uit Vlaams-Brabant.

Reacties zijn gesloten.